fbpx


Najefikasniji tretman za zatezanje kože koji sam probala do sada?

Kada pričamo o mršavljenju, vrlo često potežemo i temu viška kože. . Pre svega želim da podelim ovo iskustvo sa ketoncima jer znam da mnoge ljude koči pomisao o višku kože, a na putu zdravlja, promene i ciljeva, srećom u 21. veku imamo razne opcije.

 Sve ono što možemo uraditi sami možete pročitati OVDE (10 načina brige o koži tokom mršavljenja), međutim često to nije dovoljno i tada posežemo za raznim tretmanima, a nekada i invazivnijim procedurama.

Kada je reč o većem višku ili ozbiljnijoj transformaciji često je ovo jedna od tema o kojoj valja unapred razmisliti. Ja sam na svom putu godinama istraživala i isprobavala brojne opcije od čega su se neke stvari pokazale meni kao efikasnije, a neke i ne baš. Celog života, čini mi se, probavam i istražujem svašta što ima u ponudi, tako da sad već mislim da umem dobro da procenim. Važno mi je da naglasim da je upotreba dodatne pomoći moj lični izbor i da svako bira za sebe kako će se nositi sa izazovima na koje nailazimo.

Ako me pratite već neko vreme onda znate da sam naglo prestala sa terninzima, što je imalo posledice po moj izled a o tome više možete pročitati OVDE (Zašto nije svaki trening - dobar trening?). Ono što je mene oduševilo, je što sam tokom moje rehabilitacije leđa u Fizijatriku i Estetiku , paralelno radila na glavnom problemu kičme kao i na posledicama koje je prestanak treniranja imao na moje telo.

Pa sam tako po drugi put u životu radila tretmane Exilis Elite -a, koji je nekoliko godina za redom bio pobednik na svetskom nivou u oblasti neinvazivnih metoda za topljenje masti i zatezanje kože, i potpuno razmem zašto ima tu titulu zlatnog standarda. Ja sam radila butine koje su uvek moja kritična zona i ruke koje nikada do sada nisam tretirala ni jednom metodom, a samo mi žene znamo kako se tu koža opusti posebno kad prestanemo sa trenizima.

Sam tretman traje oko sat, sat ipo zavisno od regije koja se tretira, potpuno je prijatan i bezbolan, i sastoji se iz nekoliko programa od čega neki utiču direktno na topljenje masnih ćelija a neki baš na zatezanje kože i veću produkciju kolagena.

Nakon nekoliko nedelja tretmana moj utisak je da je kvalitet moje kože značajno poboljšan, zapravo neposredno nakon tretiranja oseti se promena na dodir. Vidim ozbiljne efekte - koža je zategnuta, a otporne zone koje su kod mene prepone i bokovi uspela sam da vidno smanjim - dakle i topljenje masnih naslaga i zatezanje kože se pokazalo efikasno uz tretman Exilis Elite.

Dejstvo je produženo, što zapravo znači da ću tek za tri meseca videti pun efekat tretmana, ali evo već nakon prvog meseca mogu da kažem da su rezultati realni i vidljivi, posebno na rukama, jer sam tu imala najviše problema sa opuštenom kožom, a zone prepona i butina, na kojima imam više masnih naslaga odlično su reagovale na efekat topljenja masnih naslaga.

Da li ste probali ovaj ili neki sličan tretman?? Podelite i vaša iskustva i misli na ovu temu kako bi svi zajedno širili informacije koje će nam olakšati izbor od raznorzanih opcija koje se nude.

Pomenute tretmane radila sam u Fizijatrik i Estetik klinici, više o njima mozete pogledati na njihovom sajtu: https://fizijatrikiestetik.rs/

Mrsavljenje, Koza, Nega, Tretmani, Keto ishrana, Keto Dijeta, zatezanje, tretman

  • Pregleda: 12233

Pratite nas

Pišite nam

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Keto ishrana by Borjana © 2018 Sva prava pridržana | Design by: NESA