fbpx


Kako funkcionišu online keto izazovi?

Najinteresantniji i najpropraćeniji deo mog keto putovanja svakako su keto izazovi – prednost ovih izazova je to što funkcionišu online po jasno utvrđenim pravilima i možete se pridružiti gde god da se nalazite. Sjajno je što izazov prilagođavate sebi, svojim potrebama, navikama, životnom stilu, pa zaista nema izgovora. U tekstu ispod detaljno objašnjavam šta ovi izazovi podrazumevaju i kako da učestvujete.

KAKO SE PRIJAVITI?

Kada vidite post na fejsu (grupa Keto/LCHF Ishrana – Zdravo Mršavljenje), instagram (keto_ishrana) sliku ili stori sa datumom početka, i trajanjem izazova, potrebno je da se za isti i prijavite putem online prijavnog formulara. Nakon datuma naznačenog za ZAVRŠETAK prijava, prijavljivanja više neće biti moguća.

Direktni link do prijavnog formulara se nalazi u objavi ili isti možete zatražiti putem DM-a na instagramu ili e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

*Pročitajte detaljno uputstvo na početku prijavnog formulara i ako prijava “ne prolazi” proverite da li ste popunili sve obavezne podatke označene zvezdicom*

Kada popunite online prijavni formular dobićete automatski e-mail sa kopijom vaših informacija, često ovaj mejl ode u junk/spam foldere pa obavezno proverite da nije stigao tamo.

Nakon toga u narednih 24-48h dobijate mejl dobrodošlice sa svim neophodnim informacijama za početak izazova i linkovima do adekvatnih tekstova koji će vas pripremiti za početak keto putovanja.

PRIPREMA

Ovo je najvažniji deo samog izazova, jer ako dobro razumete logiku keto dijete, ako se dobro snabdete pravim namirnica, sigurno je da nema greške.

Ključno je da razumete da obroke kreirate sami, da nema ograničenja u kalorijama, vremenu kada jedete, razmacima i broju obroka, i da je suštinsko i najvažnije ograničenje u dnevnom unosu ugljenih hidrata. Kada se jednom priviknete na tu promenu, nadalje sve bude mnogo lakše i jasnije.

Jednom kada ovo savladate postajete majstor keto ishrane i više vam niko nije potreban, osim eventualno kao motivacija i podrška na putu promene.

TOK IZAZOVA

Na nedeljnom nivou dobijaćete mejlove sa odgovarajućim informacijama i keto receptima, kao i link za formular gde upisujemo rezultate nedeljnog merenja, kako bismo pratili rezultate :)

Izazovi traju različito, nekada su to kraći izazovi od po dvadesetak dana, nekada dugi izazovi koji traju 40-50 dana. Na početku svakog izazova naznačeno je tačno vreme početka i kraja. Dok je jedan izazov u toku ne započinjemo novi i naknadne prijave nisu moguće.

Suština izazova je da se držimo zajedno, savetujemo, motivišemo, informišemo i podržavamo jedni druge i zato se obavezno pridružite na svim društvenim mrežama koje koristite – naš moto je  ”Lakše je kad smo Zajedno”. Šaljite slike vaših obroka, postavljajte pitanja, delite i razmenjujte iskustva!

https://www.facebook.com/groups/178905742771504/

https://www.instagram.com/keto_ishrana/

O ograničenju unosa ugljenih hidrata možete saznati više u ovom videu 
 

Keto izazov, Motivacija, Mrsavljenje, Dijeta, Podrška, Izazov, Prijava, Zajednica

  • Pregleda: 54550

Pratite nas

Pišite nam

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Keto ishrana by Borjana © 2018 Sva prava pridržana | Design by: NESA